Svenska Golfhistoriska Sällskapet

Svenska Golfhistoriska Sällskapet (SGS) värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. SGS följer personuppgiftslagen och GDPR. Här kan du läsa mer vad detta innebär. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register. Genom att godkänna vår policy på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Svenska Golfhistoriska Sällskapet, Erikstorp, 261 61 Landskrona är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vårt medlemsregister ligger i GIT och här kan du läsa mer om vilken personuppgiftspolicy som gäller där för du ska känna dig trygg med hanteringen av dina personuppgifter. Vi publicerar även varje år vårt medlemsregister i vår årsskrift.

Om du handlar i SGS webshop kommer vi lagra dina uppgifter för köpet i en databas för bokförings- och fakturaunderlag samt statistik.

Vi kommer aldrig sälja eller delge våra kunders uppgifter till 3:e part eller använda i någon annan marknadsföring.

SGS förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

Vid frågor, kontakta Svenska Golfhistoriska Sällskapet via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.