Nyhetsarkiv

Le Grande Finale - 16 oktober

La Grande Finale

Landskrona GK den 16 oktober 2021

La Grande Finale 2021 01

Svenska Golfhistoriska Sällskapet och Svenska Golfmuseet står som värdar och inbjuder härmed till stor Hickoryfinal. [PDF]

La Grande Finale är en lagtävling mellan tre av de svenska hickorytourerna för att kora vilken som är bäst!

East Coast Swing, Southern Hickory Tour och West Coast Swing samt för alla andra gäster och spelare som inte har någon "hemmatour" så kan man spela för "Independent Hickory Team”.
Svenska lagmästare blir det lag som har den sammanlagda lägsta scoren av de 3 - 5 bästa individuella resultaten. Lagpriser i både brutto och nettoklass.! Antalet scorer som räknas i laget bestäms utifrån antalet deltagare.

För att bredda tävlingen tävlar vi samtidigt i en prestigefull individuell slagtävling med priser i såväl brutto som nettoklass.

Program och information
Första start 11.05
Gemensam middag och prisutdelning direkt efter tävlingens slut, om det blir minst 25 deltagare. Annars blir det prisutdelning direkt efter tävlingen.

Greenfee 250:-. Startavgift 100:-

Anmälan till spel och efterföljande middag göres via GIT. Middag (för- och varmrätt), inkl. kaffe 195:-.

Övernattning kan ske på Stugbyn intill golfbanan.
Stugbyn ger 25% rabatt på stughyra från 16 - 17 oktober för deltagare i hickoryfinalen. Du måste dock boka direkt på till Daniel på telefon 0418-10837 och berätta att du deltar i hickoryfinalen.
(Övernattning kan också bokas på Hotell Öresund www.hoteloresund.se/ 0418-474000).

Detta är en golfhistorisk tävling och allt spel sker med träskaftade klubbor med klubbhuvud tillverkade före 1935 och i enlighet med Golfhistoriska Sällskapets regler

 

La Grande Finale 2021 02

Svenska Golfhistoriska Sällskapet, Solrosvägen 4, 263 62 Viken. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Personuppgiftspolicy

© 2022 Copyright Svenska Golfhistoriska Sällskapet